Skip to main content
Course search
Close
Course search
Toggle search input
English (en)
Українська (uk)
English (en)
Log in
181 Харчові технології-2022 ...
Course search
Close
Course search
Toggle search input
Resources
Портфоліо освітніх програм
Освітній рівень бакалавра
181 Харчові технології-2022
Відгуки роботодавців
Відгук
Відгук
Previous activity
ОК27_Організація і управління виробництвом
Next activity
Договір
Jump to...
Jump to...
Опис освітньої програми
Діюча освітня програма
Форум для обговорення освітньої програми
Таблиця обговорення ОП
Навчальний план
ОК1_Вища математика
ОК2_Інженерна та комп'ютерна графіка
ОК3_Неорганічна та органічна хімія
ОК4_Правознавство
ОК5_Фізика
ОК6_Іноземна мова
ОК7_Українська мова
ОК8_Фізіологія та гігієна харчування
ОК9_Історія України та української культури
ОК10_Філософія
ОК11_Технічна мікробіологія
ОК12 Біохімія з основами фізичної та колоїдної хімії
ОК13_Основи наукових досліджень
ОК14_Теоретичні основи харчових вуиробництв
ОК15_Вступ до харчових технологій
ОК16 Аналітична хімія
ОК17_Процеси і апарати харчових виробництв
ОК18_Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
ОК19_Технологія продукції та організація ресторанного господарства
ОК20_Стандартизація, метрології та сертифікація
ОК21_Технології харчових виробництв
ОК22_Контроль якості та безпеки продукції галузі
ОК23_Технологічне обладнання
ОК24_Охорона праці в галузі
ОК25_Проектування підприємств галузі
ОК26_Економіка підприємства
ОК27_Організація і управління виробництвом
ОК28_Інформатика та ІТ
ОК29_Навчальна практика
ОК30_Виробнича практика(технологічна)
ОК31_Виробнича практика (переддипломна)
ОК32_Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи
ОК1_Вища математика
ОК2_Інженерна та комп'ютерна графіка
ОК3_Неорганічна та органічна хімія
ОК4_Правознавство
ОК5_Фізика
ОК6_Іноземна мова
ОК7_Українська мова
ОК8_Фізіологія та гігієна харчування
ОК9_Історія України та української культури
ОК10_Філософія
ОК11_Технічна мікробіологія
ОК12_Біохімія з основами фізичної та колоїдної хімії
ОК13_Основи наукових досліджень
ОК14_Теоретичні основи харчових вуиробництв
ОК15 Вступ до харчових технологій
ОК16_Аналітична хімія
ОК17_Процеси і апарати харчових виробництв
ОК18_Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
ОК19_Технологія продукції та організація ресторанного господарства
ОК20_Стандартизація, метрології та сертифікація
ОК21_Технології харчових виробництв
ОК22_Контроль якості та безпеки продукції галузі
ОК23_Технологічне обладнання
ОК24_Охорона праці в галузі
ОК25_Проектування підприємств галузі
ОК26_Економіка підприємства
ОК27_Організація і управління виробництвом
Договір
Анкетування за освітньою програмою вцілому
Анкетування за результатами вивчення освітніх компонент
Анкетування щодо науково-педагогічних працівників
Відомості про самооцінювання
Наказ на проведення акредитаційної експертизи