Опції зарахування

071 "Облік і оподаткування" спеціалізація "Облік і аудит"

Інститут економіки і управління, кафедра обліку і оподаткування

Бухгалтерський облік повинен забезпечувати об'єктивність при отриманні облікових даних; повноту, простоту, оперативність і економічність обліку; порівнянність планованих (прогнозних), нормативних і облікових показників.
Будь-який аналіз результатів господарської діяльності підприємства має своєю основою саме дані про витрати на виробництво. Формування витрат виробництва є ключовим і водночас найбільш складним елементом формування і розвитку виробничо-господарського механізму підприємства охопленого системою бухгалтерського обліку.
Саме від його ретельного вивчення та успішного практичного застосування залежатиме рентабельність виробництва та окремих видів продукції, взаємозалежність видів продукції та місць їх у виробництві, виявлення резервів зниження собівартості продукції, визначення цін на продукцію, обчислення національного доходу в масштабах країни, розрахунок економічної ефективності від впровадження нової техніки, технології, організаційно-технічних заходів, а також обгрунтування рішення про виробництво нових видів продукції і зняття з виробництва застарілих.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.