Інтеграція корпоративних календарів до власних акаунтів і систем електронних органайзерів, на кшталт Microsoft Outlook, дозволяє не тільки переглядати вміст календарів, а й керувати повідомленнями про наближення тих чи інших подій. Для інтеграції календаря до власного аккаунту Microsoft потрібно зробити наступні дії.

1. Перейти на сайт office.com, авторизуватися власним акаунтом та у лівому вертикальному меню обрати додаток "Календар", як показано на рисунку нижче. Після цього натиснути на посилання "Додати календар".

2. Надалі, у вікні, що відриється та приклад якого наведено нижче, в лівому меню потрібно обрати пункт "Підписатися з веб-сторінки". Після цього вставити в рядок URL-адреси посилання на потрібний календар. Посилання на всі календарі присутні на сторінці особистого кабінету на порталі "Електронний університет Східноукраїнського національного університету". Після вставки посилання, з'являться додаткові налаштування, які можна визначити за власними уподобаннями: обрати назву календаря (як приклад, на рисунку нижче зазначена назва "СНУ-працівники"); обрати колір, яким будуть відображатися активності (зручно, коли використовується декілька календарів); обрати піктограму календаря; визначити групу до якої буде віднесено календар (потім можна змінити). Після налаштувань слід натиснути кнопку "Імпорт" та закрити вікно. Календар буде імпортовано.

2. Після інтеграції треба впевнитися, що календар включений для відображення. Для цього, перевірте в меню, що інтегрований календар позначений кольоровим кружком з "галочкою". Якщо ні - кликніть по назві календаря і включіть його.

Аналогічно, інтеграцію календаря можна здійснити в десктопній версії Microsoft Outlook.

Остання зміна: Friday 3 March 2023 13:01 PM