Перейти до головного вмісту
Course search
Закрити
Course search
Переключити введення пошуку
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Вхід
204 Технологія виробництва і п ...
Course search
Закрити
Course search
Переключити введення пошуку
Ресурси
Портфоліо освітніх програм
Освітній рівень бакалавра
204 Технологія виробництва і переробки продукції т...
Загальне
Оголошення
Оголошення
Главные новости и объявления
Пошук на форумах
Пошук на форумах
(Поки що не було опубліковано жодних оголошень.)
Наступне
ПРОЕКТ ОП 204 ТВППТ 2023
Перейти до...
Перейти до...
ПРОЕКТ ОП 204 ТВППТ 2023
Опис освітньої програми
Форум для обговорення освітньої програми
Освітня програма 204-22_бакалавр
Діючий навчальний план 2 роки 10 місяців
Діючий навчальний план 3 роки 10 місяців
Дисципліна 1
Дисципліна 2
Дисципліна N
ОК 12 НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА СТУДЕНТА
ОК 18 ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ ТВАРИН
ОК 22 ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА
ОК 29 ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА І ЯЛОВИЧИНИ.
ОК1 ІСТОРІЯ УКРАЇНИ ТА УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ
ОК2 ІНОЗЕМНА МОВА.
ОК4 ВИЩА МАТЕМАТИКА
ОК6 НЕОРГАНІЧНА ТА ОРГАНІЧНА ХІМІЯ
ОК7 ВСТУП ДО СПЕЦІАЛЬНОСТІ
ОК8 МОРФОЛОГІЯ ТА ФІЗІОЛОГІЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ
ОК11 ПРАВОЗНАВСТВО
ОК13 ОСНОВИ БІОБЕЗПЕКИ, БІОЛОГІЧНОЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОЇ ЕТИКИ
ОК14 РОЗВЕДЕННЯ ТВАРИН
ОК15 ГЕНЕТИКА
ОК16 ОРГАНІЗАЦІЯ ПЛЕМІННОЇ СПРАВИ
ОК17 ГІГІЄНА ТВАРИН
ОК20 СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЯ
ОК21 ГОДІВЛЯ ТВАРИН І ТЕХНОЛОГІЯ КОРМІВ
ОК25 ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ДРІБНОГО ТВАРИННИЦТВА
ОК26 ТЕХНОЛОГІЯ ТА ГІГІЄНА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА .
ОК27 ПРОФІЛАКТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ.
ОК28 ОРГАНІЗАЦІЯ І МЕНЕДЖМЕНТ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
ОК30 ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА
ОК31 ЕКОНОМІКА І БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК У ТВАРИННИЦТВІ
ОК32 ОХОРОНА ПРАЦІ У ТВАРИННИЦТВІ
ОК33 ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА.
ОК34 ПІДГОТОВКА ТА ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ
ОК35 КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ.
ОК 10 БІОТЕХНОЛОГІЯ
ОК9 УКРАЇНСЬКА МОВА
ОК3_Фізика
ОК23_Бдж-о та ТВП бджільництва
ОК24_ТВП тваринництва.
ОК19_Механізовані технології виробництва продукції тваринництва.
Відгук 1
Відгук 2
Відгук N
Договір 1
Договір 2
Договір N
Анкетування за освітньою програмою вцілому
Анкетування за результатами вивчення освітніх компонент
Анкетування щодо науково-педагогічних працівників
Наказ на проведення акредитаційної експертизи
рец_Катеринич
Ткачова І.В.
Відомості самооцінювання