Оголошення сайту

Щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії магістрів 2022 року вступу

Щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії магістрів 2022 року вступу

Боровік Павло Володимирович -
Кількість відповідей: 0

Шановні здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня 2022 року вступу.

Відповідно до Закону України про вищу освіту та нормативним документам Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля Ви маєте змогу сформувати індивідуальну освітню траєкторію.

З цією метою Ви можете скористатися відповідним ресурсом на платформі «Електронний університет СНУ ім. В. Даля». Доступ до цього ресурсу буде відкритий з 01.11.2022 по 15.11.2022 р.

Враховуючи особливості організації освітнього процесу у 2022/23 навчальному році звертаємо Вашу увагу, що студенти факультету міжнародних відносин, факультету транспорту і будівництва, факультету гуманітарних та соціальних наук, факультету інженерії, факультету інформаційних технологій та електроніки, юридичного факультету мають обрати 2-і дисципліни (5+5 кредитів ЄКТС) з каталогу осіннього та 2-ї (5+5 кредитів ЄКТС) весняного семестру, а також 1-ну дисципліну (3 кредити ЄКТС) з каталогу 3-го семестру. Студенти факультету економіки і управління мають обрати 3-и дисципліни (5+5+5 кредитів ЄКТС) у весняному семестрі, а також дві дисципліни (5+3 кредитів ЄКТС) на 3-ій (скорочений – 6 тижнів) осінній семестр.

Актуальний каталог вибіркових освітніх компонент знаходиться у відкритому доступі. Там Ви також зможете знайти «Поточні відомості щодо запису здобувачів на вибіркові освітні компоненти».

Будь ласка, перевіряйте результати Вашого вибору. У випадку помилок та/або відхилень звертайтесь до викладача курсу на електронну адресу в корпоративній пошті.

(Редактировал(а) Електронний університет СНУ ім. В. Даля - Monday, 31 October 2022, 19:18)