Оголошення сайту

Розширення можливостей системи e-розкладу TimeTable SNU

Розширення можливостей системи e-розкладу TimeTable SNU

Боровік Павло Володимирович -
Кількість відповідей: 0

Шановні колеги і здобувачі вищої освіти.

До системи e-розкладу TimeTable SNU, для розширення комунікаційних можливостей проведення занять в режимі online, починаючи з версії 3.2.11, доданий функціонал збереження посилань на відеоконференції окремих дисциплін викладача (підтримуються платформи Zoom, Teams та Google Meet).
1. Для оновлення системи до поточної версії потрібно натиснути кнопку "Оновити систему".
2. Далі викликати форму "Вибір параметрів формування розкладу викладачів" й перейти до налаштувань викладача (натиснути кнопку з піктограмою конференції).
3. У формі налаштувань можливо зберегти і заблокувати загальне посилання. Крім того, після натискання кнопки "посилання відеоконференцій на окремі дисципліни" з'явиться таблиця з дисциплінами викладача, в якій можливо зберегти відповідні посилання нарад на окремі дисципліни.
4. Після введення посилання по кожній дисципліні потрібно натиснути кнопку з піктограмою дискети (яка знаходиться праворуч), для збереження і блокування даних.
5. Якщо посилання по окремій дисципліні не передбачається - бажано також зберегти дані з пустою коміркою-посиланням (для блокування та неуможливлення несанкціонованої зміни).
6. Після збереження посилань у формі "Розклад на день" (викладача чи студента відповідної групи) обрана дисципліна стає клікабельною для автоматичного завантаження наради чи відеоконференції за розкладом. Тому користувачу (викладачу чи студенту) для завантаження певної наради потрібно тільки клікнути в потрібний час за розкладом по назві відповідної дисципліни. При цьому система е-розкладу виконує додаткову фіксацію даних користувача, що завантажив нараду (час, прізвище, групу, тощо..).

Посиланням на окремі дисципліни система надає вищий пріоритет при автоматичному завантаженні відеоконференцій, ніж загальному. Загальне посилання на нараду можна залишити пустим, а заповнити тільки посилання на окремі дисципліни. Можна і навпаки. Якщо викладач не внесе посилання на окрему дисципліну чи збереже пустим, то система доєднає до цієї дисципліни загальне посилання.