Шановні користувачі системи!

Враховуючи широку популярність месенджера Telegram, в нашій системі eCampus також був створений Telegram-bot який пересилає повідомлення щодо пов'язаних активностей в системі у приватний чат Telegram. В цьому випадку, для миттєвого отримання повідомлень не обов'язково налаштовувати поштовий клієнт на постійну перевірку вхідних повідомлень, а все буде транслюватися у Telegram.

Послідовність налаштувань наступна.

За наявності встановленого Telegram-клієнта на персональному комп'ютері.

1. Для налаштування свого месенджера для роботи з Telegram-bot`ом у верхньому правому куті вікна, у меню треба обрати пункт "Налаштування", а потім перше знизу посилання "Налаштування повідомлень". Відкриється вікно, в якому останній стовобчик призначений для налаштувань повідомлень через Telegram. В цьому вікні треба натиснути лівою кнопкою мищі на елементі, які вказаний на рисунку нижче.

2. Далі, відкриється вікно, показне нижче, в якому треба кликнути на посиланні "Connect my account to Telegram".

3. Надалі, відкриється вікно підключення до Telegram-bot`а eCampus. Якщо на комп'ютері встановлений Telegram for desktop, то у вікні з'явиться пропозиція відкрити посилання саме в ньому. Так і робимо. Відкриється Telegram на сторінці активації підключення до бота eCampus. Натискаємо в низу вікна на кнопку "Start", яка показано на рисунку нижче.

3. Після цього, повертаємося до вікна, показаного у пункті 2 і натискаємо "Зберегти зміни". Все!

За бажанням у вікні, яке проілюстровано у пункти 1 цього керівництва, можна налаштувати політику повідомлень через Telegram.

За наявності встановленого Telegram-клієнта на смартфоні (планшеті).

1. Повторюємо пункти 1 і 2, що розглядалися вище.

2. Відкриваємо Telegram на смартфоні і в пошуку знаходимо бот "eCampus".

3. Відкриваємо чат з цим ботом і внизу натискаємо кнопку "Start"

4. Повертаємося до вікна, яке проілюстровано у пункті 2 послідовності дій по підключенню через клієнт на комп'ютері, і натискаємо кнопку "Зберегти зміни". Все!

Ефективної і зручної роботи в eCampus!

Остання зміна: Saturday 12 December 2020 21:13 PM